Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüp kefen giymek

Rüyada ölüp kefen giymek

Rüyada ölüp kefen giymek hedeflerine kavuşacağına, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına, ortamın bir hayli gerileceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına rivayet eder.

Rüyada ölüp kefen giymek gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmeyen detayları veya bilgileri görmezden gelebilirsiniz.

Rüyada ölüp kefen giymek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada ölüye kefen giydirmek olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, ticarette şansının yaver gideceğine alamet eder.

Rüyada kefen giymek ekmeğinin çoğalacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmek kefen giymek parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, özgüveninin artacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, hayırlı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmeden kefen giymek bolluk ve bereket geçireceğine, insanları hak yoluna çağıracağına, ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine kefen giydirmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, kazağı giyecekken vazgeçmek ise veraset ile ilgili bir mal konusunda anlaşmazlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments