Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine kefen giydirmek

Rüyada ölen birine kefen giydirmek

Rüyada ölen birine kefen giydirmek eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kafasının karışacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine işarettir.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan bilgilerin ya da beklenmedik haberlerin doğru değerlendirilmesi gerekiyor.

Rüyada ölmek kefen giymek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına rivayet eder.

Rüyada kefen giymek sağlıklı bir kişi olmaya, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek evdeki bu huzurlu ortamın rüya sahibinin meslek hayatında da başarılı olmasına vesile olacağına, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına, rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölüye kefen giydirmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, üzüleceğine, yıkılacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına inanılır.

Rüyada ölmeden kefen giymek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek kazançların artacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine inanılır.

Rüyada birine kefen giydirmek daha çok kazanç elde edeceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine delalettir.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments