Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye kefen giydirmek

Rüyada ölüye kefen giydirmek

Rüyada ölüye kefen giydirmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, borç ödemeye, yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, kendini toparlayamayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, darda kalacağına işarettir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek gördüyseniz:

  • Belli gelişmeler bazı konularda harekete geçmeyi veya mükemmeliğinizi göstermeyi gerektiriyor olabilir.

Rüyada ölüp kefen giymek kısmetleri karşısında utanç duyacağı durumlar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüye kefen giydirmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına ve dertlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada birine kefen giydirmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeden kefen giymek bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, dönülmez yollara gireceğine işaret eder.

Rüyada kefen giymek büyük özgüven kazanacağına, keyfe kavuşacağına, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine ve kafasını duvarlara vuracağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments