Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmek kefen giymek

Rüyada ölmek kefen giymek

Rüyada ölmek kefen giymek olur olmadık anlarda beyan edeceğine, işlerinin baltalanacağına, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, işlerdeki verimin artacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmek kefen giymek gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirlerinizi paraya çevirebilirsiniz.

Rüyada ölmek kefen giymek kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefen giymek tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölüp kefen giymek iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine, yönetici makamına oturacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, daha fazla yakınlaşacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine delalet eder.

Rüyada ölmeden kefen giymek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına, razı geleceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada birine kefen giydirmek özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek kazancında bereketin artacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments