Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmeden kefen giymek

Rüyada ölmeden kefen giymek

Rüyada ölmeden kefen giymek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine, büyük bir servete kavuşacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmeden kefen giymek gördüyseniz:

  • Belli girişimleriniz konusunda bazı endişelere sahip olabilirsiniz.

Rüyada ölüp kefen giymek maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına rivayet eder.

Rüyada birine kefen giydirmek cebinin para göreceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, elindekileri de yitireceğine inanılır.

Rüyada kefen giymek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına delalet eder.

Rüyada ölmek kefen giymek zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, yanına kimseleri almadan yalnızca manevi hayatına yönelik iyileştirmeler yapacağına inanılır.

Rüyada ölüye kefen giydirmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına alamet eder.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, kazancının bereketleneceğine inanılır.

Rüyada ölmeden kefen giymek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments