Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kefen giydiğini görmek

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına delalettir.

Rüyada siyah kefen giydiğini gördüyseniz:

  • Partnerinizin gelirlerini ilgilendiren gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada siyah kefen giydiğini görmek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kefenli birini görmek helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah kefenli cenaze görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, sıkıntılar son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kefen görmek yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine, onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet eder.

Rüyada ölmeden kefen giymek gelirin tükeneceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüp kefen giymek yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, rüyayı gören kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kefen giymek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının kefen giydiğini görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, belki ölümler görüleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments