Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine incir yedirmek

Rüyada birine incir yedirmek

Rüyada birine incir yedirmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, güzel ve huzurlu bir hayat yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada birine incir yedirmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz, kilitlenmiş konularda sizi doğru yöne yönlendirecek.

Rüyada birinin incir yediğini görmek ağlayacağına, strese gireceğine, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada siyah incir yediğini görmek planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada incir tatlısı yediğini görmek iyi zamanlar geçireceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına işaret eder.

Rüyada yeşil incir yediğini görmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze incir yediğini görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, rüyayı gören kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine işaret eder.

Rüyada incir yediğini görmek hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek ticaret adamı (kadını) olacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek rahat bir hayata başlayacağına, namaz kılacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments