Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz incir yediğini görmek

Rüyada beyaz incir yediğini görmek

Rüyada beyaz incir yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, yalnız hissetmeye, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Rüyada beyaz incir yediğini gördüyseniz:

  • Psikoloji, astroloji, felsefe veya mistik diğer başlıklarda hayatınızı ilgilendiren adımlar atabilirsiniz.

Rüyada beyaz incir yediğini görmek ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine incir yedirmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada incir yemek ve yedirmek manevi olarak çok yıpranılacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada ölüye incir yedirmek kurulu düzeninin sürüp gideceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada incir reçeli yedirmek haksızlıklara maruz kalınacağına, hanesindeki rızkın eksileceğine, iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada incir yediğini görmek İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza, günahların af olacağına, gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına yorulur.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, ona özlemle sarılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments