Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taze incir yediğini görmek

Rüyada taze incir yediğini görmek

Rüyada taze incir yediğini görmek keyifli olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taze incir yediğini gördüyseniz:

  • Görevleriniz ya da sorumluluklarınızın artması sizi sıkmasın.

Rüyada taze incir yediğini görmek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, makbul olan mallara kavuşacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına delalet eder.

Rüyada taze incir toplamak atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada taze incir görmek rüya sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, savurgan bir hayat yaşayacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada taze siyah incir görmek başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına işaret eder.

Rüyada taze incir yemek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kesesinin dolacağına, iyi huylar edineceğine işarettir.

Rüyada taze yeşil incir görmek mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına alamet eder.

Rüyada taze fasulye yediğini görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada taze nohut yediğini görmek çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments