Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine içki içirmek

Rüyada birine içki içirmek

Rüyada birine içki içirmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, geçim kolaylığı yaşayacağına, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına işarettir.

Rüyada birine içki içirmek gördüyseniz:

  • Yeni kurulacak arkadaşlıklar vizyonunuzu genişletebilir.

Rüyada içki içen erkek görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine rivayet eder.

Rüyada babasını içki içerken görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine işaret ederken aynı zamanda da rüya sahibinin zor durumda olan bir kimseye iylik ve hayır yaparak onun gönlünü kazanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına delalettir.

Rüyada eşini içki içerken görmek büyük bir karar verileceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini içki içtiğini görmek çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada başkasını içki içerken görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, çok hayırlı işlere imza atacağına, keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada içki içen görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments