Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasını içki içerken görmek

Rüyada başkasını içki içerken görmek

Rüyada başkasını içki içerken görmek ana baba dualarının alınması sayesinde işlerin her geçen gün daha da iyi bir hal alacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, yardımda bulunacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayatının bir anda olumlu bir yönde değişme göstereceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada başkasını içki içerken gördüyseniz:

  • Evden yapılacak çalışmalar ekstra kazançlara neden olabilir.

Rüyada bir kişinin içki içtiğini görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının içki içtiğini görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Rüyada içki içip kusmak parasal bir konuda verilen bir sözün yerine getirileceğine ve güzel bir birlikteliğin başlayacağına, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına işaret eder.

Rüyada içki içmemek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, güzel günlerin sona ereceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Rüyada kocanın içki içtiğini görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, herkesin gönlünü kazanacak hayırlı bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini içki içerken görmek sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin uzun süredir beklediği huzurlu aile ortamına kavuşacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına yorulmaktadır.

Rüyada içki içtiğini sanmak aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine işaret eder.

Rüyada babanı içki içerken görmek insanlara iş öğreteceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine ve insanlar arasında sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments