Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek

Rüyada ölmüş birini içki içerken görmek kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine, iç açıcı sözlere, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birini içki içerken gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Rüyada içki içip namaz kılmak çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Rüyada içki içmemek ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, kolay yollardan kazanacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine yorulur.

Rüyada ölünün içki içtiğini görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine inanılır.

Rüyada başka birinin içki içtiğini görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine alamet eder.

Rüyada birine içki içirmek yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin içki içtiğini görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine inanılır.

Rüyada içki içirilmek büyük işlere girileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada içki içip sarhoş olduğunu görmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, hayatının güzelliklerle dolacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments