Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını içki içerken görmek

Rüyada babasını içki içerken görmek

Rüyada babasını içki içerken görmek çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, karasızlık yaşayacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına inanılır.

Rüyada babasını içki içerken gördüyseniz:

  • Aile ilişkileriniz biraz çalkantılı olabilir.

Rüyada babanın içki içtiğini görmek evde tatlı bir telaş yaşanacağına, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada babasının içki içtiğini görmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine tabir olunur.

Rüyada babasını içki içerken görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, evli erkek ise evinin bereketinin artacağına, dargınların barışacağına işaret eder.

Rüyada babayı içki içerken görmek uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada babanı içki içerken görmek göğüs germek zorunda kalınacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada içki içen kadın görmek tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi içki içerken görmek aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birinin içki içtiğini görmek inancından ödün vereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve aynı zamanda zarar edeceğine, ona kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments