Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içen erkek görmek

Rüyada içki içen erkek görmek

Rüyada içki içen erkek görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, istediği noktalara geleceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına rivayet eder.

Rüyada içki içen erkek gördüyseniz:

  • Yeni ortaya çıkan bir teklif önceden yapılmış planlarda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada içki içen erkek görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içmeyen birini içki içerken görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada babasını içki içerken görmek işinin aksayacağına, kazancının düşeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada içki içip namaz kılmak aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, umutlarının da tükeneceğine, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmeyi istemek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine işarettir.

Rüyada ölen birini içki içerken görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının içki içtiğini görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalettir.

Rüyada içki içtiğini söylemek sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments