Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine, bu sayede ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına, hem eğleneceğine, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki içip pişman olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedensiz bir şekilde bazı planlarınızı deşifre edebilir veya bozma eğiliminde olabilirler.

Rüyada içki içip pişman olduğunu görmek rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada içki içip pişman olmak yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine alamet etmektedir.

Rüyada içki içmek pişman olmak yarınları için isabetli kararlar alacağına, bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına rivayet eder.

Rüyada içki içmek ve pişman olmak para ve zaman ayıracağına, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada rakı içip pişman olmak rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada şarap içip pişman olmak kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bira içip pişman olmak iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, kırgınlıkların geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok pişman olmak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments