Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini içki içtiğini görmek

Rüyada birini içki içtiğini görmek

Rüyada birini içki içtiğini görmek yaptığı bu şeylerin başarılı olması sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine inanılır.

Rüyada birini içki içtiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda yaratıcı fikirleriniz var.

Rüyada birini içki içtiğini görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının içki içtiğini görmek akıl vereceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada içki içen insanlar görmek hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada içki içen kişi görmek dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinde içki içildiğini görmek sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, yeni planlar yapacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine içki içirmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine tabir olunur.

Rüyada oğlunu içki içerken görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki içmeye gitmek yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments