Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine elma yedirmek

Rüyada birine elma yedirmek

Rüyada birine elma yedirmek sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, çok önemli noktalara geleceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Rüyada birine elma yedirmek gördüyseniz:

  • başlıklarında kendini gösterebilir.

Rüyada birine elma yedirmek maddi gücünün artacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, onun her zaman başında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine delalettir.

Rüyada bebeğe elma yedirmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına, kafasını toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada çürük elma yediğini görmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek refaha erişileceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, rahatının her zaman yerinde olacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine rivayet eder.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek kendi işinin sahibi olunacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çaresiz kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments