Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma şekeri yediğini görmek

Rüyada elma şekeri yediğini görmek

Rüyada elma şekeri yediğini görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada elma şekeri yediğini gördüyseniz:

  • Kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sorunlu bir kişi ile tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada elma şekeri yapmak istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma şekeri görmek zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, problemlere çözüm bulunacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma şekeri yemek lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, iş hayatında büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada elma şeker görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada elmalı şeker yemek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına, kötü günleri arkasında bırakacağına delalettir.

Rüyada elmalı şeker görmek üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet eder.

Rüyada elma şekeri almak eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments