Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı elma yediğini görmek

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı elma yediğini gördüyseniz:

  • Her alanda gerçekçi olmanız gerekiyor.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, hacetinizin giderilmesine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek elindekileri de kaptıracağına, bu nedenle de hem yokluğa düşeceğine, hakkını alacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına işarettir.

Rüyada bebeğe elma yedirmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yeni mallara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada birinin elma yediğini görmek hileye ve fesada başvurmayacağına, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek güven kaybı yaşanacağına, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments