Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe elma yedirmek

Rüyada bebeğe elma yedirmek

Rüyada bebeğe elma yedirmek umutlarının söneceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına işarettir.

Rüyada bebeğe elma yedirmek gördüyseniz:

  • Yaşamsal gelirlerinizi arttırmak veya iş hayatınızı yenilemek için lüzumlu değişiklikleri yapmanız gerekiyor.

Rüyada bebeğe elma yedirmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin elma yediğini görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, asosyal bir insan haline geleceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada sarı elma yediğini görmek büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine rivayet eder.

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına delalettir.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, daha rahat bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada ölüye elma yedirmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının elma yediğini görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments