Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine delalet eder.

Rüyada arkadaşının elma yediğini gördüyseniz:

  • Sizin için özel kişilerle planlar yapabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Rüyada arkadaşının elma yediğini görmek gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ölüye elma yedirmek rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada ata elma yedirmek kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada tatlı elma yediğini görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elma şekeri yediğini görmek sebep olacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments