Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elma toplayıp yediğini görmek

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, üçüncü gözünün açılacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına yorulmaktadır.

Rüyada elma toplayıp yediğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda motivasyonunuzu yitirebilirsiniz ya da olumsu düşünceleriniz nedeniyle çözülebilecek konuların çözümü zorlaşabilir.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına işarettir.

Rüyada toplanmış elma görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, güzel işler yapacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kötü sözler duylacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, sıkıntı dolu ve sorun yaşayacağı günler yaşayacağına, çevresindeki bir kişiden ihanet göreceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Rüyada elma toplayıp yemek şansın yüzüne güleceğine, kısa sürede başarısının artacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada elma toplayan birini görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil elma yediğini görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çürük elma yediğini görmek olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, adeta havalara uçacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments