Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elma yediğini görmek

Rüyada başkasının elma yediğini görmek

Rüyada başkasının elma yediğini görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine ve olaylara daha farklı ve olumlu bir bakış açısı takınacağına, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, müşteri portföyünün artacağına bunun da kendisine hem zenginlik hem de özgüven getireceğine, büyük bir yenilgi alacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada başkasının elma yediğini gördüyseniz:

  • Yakın çevre ilişkilerinizi geliştirmenize yardım edebilecek grup aktivitelerinde yer alabilirsiniz.

Rüyada ölüye elma yedirmek planların tutmayacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, çok büyük yenilikler yapacağına alamet eder.

Rüyada elma toplayıp yediğini görmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, kazancın katbekat artacağına rivayet eder.

Rüyada eşinin elma yediğini görmek çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, zamandan da kar edeceğine işarettir.

Rüyada çürük elma yediğini görmek sorunlarını unutacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, eşlerin ayrılacağına delalet eder.

Rüyada birinin elma yediğini görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bebeğe elma yedirmek başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, onlarla arasının açılacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına alamet eder.

Rüyada ölen birinin elma yediğini görmek hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına yorulur.

Rüyada kırmızı elma yediğini görmek bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments