Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine el uzatmak

Rüyada birine el uzatmak

Rüyada birine el uzatmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, kazaya ve belaya yakın olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına inanılır.

Rüyada birine el uzatmak gördüyseniz:

  • Durumunuzu kurtarabilmek için kendinize daha çok vakit ayırmayı denemelisiniz.

Rüyada birine elini uzatmak makbul olmayan işler yapacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ellerini uzatmak devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine işaret eder.

Rüyada el uzatıldığını görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin el uzattığını görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzatılan eli tutmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, kazançlı kapıların açılacağına, büyük sıkıntılar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzanan el görmek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada el uzatmak hanesine huzurun dolacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiğine el uzatmak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments