Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada el uzatıldığını görmek

Rüyada el uzatıldığını görmek

Rüyada el uzatıldığını görmek kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, helal ve geniş rızık elde edeceğine, ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el uzatıldığını gördüyseniz:

  • Her kafadan bir ses çıkması, herekesin birbirinden farklı şeyler söylemesi tartışmaları körükleyebilir.

Rüyada sevgiliye el uzatmak kurulu düzeninin olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan rüya sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin el uzattığını görmek lükse ve konfora kavuşacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına tabir olunur.

Rüyada el uzatmak yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, fedakârlıklar yapacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğine el uzatmak yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada birine el uzatmak yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada el uzatıldığını görmek huşu içinde devam edeceğine, bekârlığına da veda edeceğine, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına alamet eder.

Rüyada uzatılan eli tutmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine elini uzatmak uzun zamandan beri yaşanan iş stresinin bu sayede atılacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, kar elde edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments