Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğine el uzatmak

Rüyada sevdiğine el uzatmak

Rüyada sevdiğine el uzatmak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, bundan güç ve cesaret alacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğine el uzatmak gördüyseniz:

  • Çok önemli konuları çözmek veya hayatınızda büyük değişiklikler yapmak istiyor olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğine el uzatmak Tövbe Edeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzatılan eli tutmak hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada elini uzatmak çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada el uzatmak kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada birine elini uzatmak onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, hem de ailesi tarafından hoş karşılanmayacağı için probleme dönüşeceğine, her zaman çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada el uzatıldığını görmek iyi şeyler yaşayacağına, kalkınacağına ve yükseleceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada harama el uzatmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına işarettir.

Rüyada uzanan el görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments