Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ellerini uzatmak

Rüyada ellerini uzatmak

Rüyada ellerini uzatmak mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, anne babanın üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada ellerini uzatmak gördüyseniz:

  • Yakın bir dostunuz, iş arkadaşınız ya da komşunuz nişanlanabilir, evlenebilir veya benzeri bir olayı olabilir.

Rüyada el uzatıldığını görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada uzatılan eli tutmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına işaret eder.

Rüyada birinin el uzattığını görmek refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, işlerinin tutacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine el uzatmak huzursuzluk yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine el uzatmak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına inanılır.

Rüyada ellerini uzatmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada harama el uzatmak çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine tabir olunur.

Rüyada uzanan el görmek uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, başarısının çoğalacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına ve böylece hayatında aşama kaydedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments