Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine elini uzatmak

Rüyada birine elini uzatmak

Rüyada birine elini uzatmak lüksünün artacağına, hayallerinin suya düşeceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, çok başarılı olunacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine elini uzatmak gördüyseniz:

  • Belli konularda belli değişiklikler yapma gerekliliği kendini zorla hissettiriyor olabilir.

Rüyada el uzatıldığını görmek aile bireylerinden birine iş kurulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına inanılır.

Rüyada birine elini uzatmak hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, kişinin karşısına pozitif etkiler yaratacak fırsatlar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin el uzattığını görmek yeni girişimlerde bulunacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada uzanan el görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet eder.

Rüyada elini uzatmak çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğine el uzatmak himayesinde çok sayıda kişinin çalışacağına, ruhunun şifa bulacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada birine el uzatmak sağduyusu, yeteneği, sakinliği ve zekâsı ile hayatındaki dezavantajları dahi avantaja dönüştürmeyi başaracağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, çok iyi paralar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye el uzatmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments