Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzatılan eli tutmak

Rüyada uzatılan eli tutmak

Rüyada uzatılan eli tutmak verilen vaatlerin yerine getirileceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uzatılan eli tutmak gördüyseniz:

  • Ani karşılaşmalar, ilhamlar veya eşzamanlı olaylar dikkat gerektiriyor.

Rüyada uzatılan eli tutmak sonradan da çok üzüleceğine, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına inanılır.

Rüyada ellerini uzatmak sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine işarettir.

Rüyada birine elini uzatmak önünün açılacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Rüyada elini uzatmak maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin el uzattığını görmek kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kime gideceğine, kazançlı bir çalışmaya ortak olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye el uzatmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine el uzatmak sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada el uzatıldığını görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments