Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin el uzattığını görmek

Rüyada birinin el uzattığını görmek

Rüyada birinin el uzattığını görmek bolluğun sürekli olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, güvensizlik duymaya, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin el uzattığını gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin sevgilerini veya bağlılıklarını test etme arzunuzu bastırmakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada birine elini uzatmak dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine, kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına rivayet eder.

Rüyada ellerini uzatmak büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına alamet eder.

Rüyada el uzatmak can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine yorulur.

Rüyada uzatılan eli tutmak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada uzanan el görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine yorulur.

Rüyada harama el uzatmak zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada elini uzatmak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, bolluk ve bereket yakalayacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye el uzatmak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hayata karşı cesaretini kıracağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments