Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine dokunmak

Rüyada birine dokunmak

Rüyada birine dokunmak bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, eline geçen gelirin de çoğalacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, ancak daha sonra gerçekleri öğrendiğinde bu kişi ile olan tüm irtibatını keseceğine ve adını temize çıkaracağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine dokunmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, iş birliklerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren konularda sorunlar ya da hassasiyetler oluşabilir.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, hayırlı bir işe başlayacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne dokunmak hastalıklarını yenmeyi başaracağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine delalettir.

Rüyada kabe duvarına dokunmak işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına, uğursuzlukların kol gezeceğine delalet eder.

Rüyada ölen birine dokunmak bol muhabbette olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada koluna dokunmak yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, işi ne olursa olsun severek çalışacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada kakaya dokunmak hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, ona özlemle sarılacağına, tüm özlemini gidereceğine işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments