Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar, yeni ilişkiler veya yeni işler için bir dönüm noktasında olabilirsiniz.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak yetki ve söz sahibi olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sevinçli haberler alınacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak diplomalarının artacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiği kişiye dokunmak istediği gibi alışverişe gideceğine, büyük kazanç sağlanacağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği insana dokunmak karanlık zamanların aydınlanacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, gün sayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğinin eline dokunmak alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments