Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün ayağına dokunmak

Rüyada ölünün ayağına dokunmak

Rüyada ölünün ayağına dokunmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, kırılan kalbin onarılacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, dertlerin ve endişelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Rüyada ölünün ayağına dokunmak kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada ayağına dokunmak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalettir.

Rüyada ayağa dokunmak gözyaşının dineceğine, aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada ölüye dokunmak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada ölü birine dokunmak ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, ticaretinin ilerlemeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yüzüne dokunmak deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına yorulur.

Rüyada ölü fare ye dokunmak çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına alamet eder.

Rüyada ölünün ayağında ayakkabı görmek istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments