Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kakaya dokunmak

Rüyada kakaya dokunmak

Rüyada kakaya dokunmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına, iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına işaret eder.

Rüyada kakaya dokunmak gördüyseniz:

  • Sizi ya da bir kişiyle ilişkinizi kıskanan kişiler olabilir.

Rüyada kakaya dokunmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tene dokunmak üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada deniz suyuna dokunmak işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok büyük zararlara uğrayacağına, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnına dokunmak kendi şansını kendi yaratacağına, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına yorulur.

Rüyada yunusa dokunmak onunla bir ömür mutlu olacağına, huzursuzluk içinde ve sorunlu günler yaşanacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpege dokunmak gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada bir kıza dokunmak hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments