Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölen birine dokunmak

Rüyada ölen birine dokunmak

Rüyada ölen birine dokunmak kendi işine kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada ölen birine dokunmak gördüyseniz:

  • Hiç bir konuda fazla açılmamalısınız.

Rüyada boka dokunmak ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kendine olan özgüvenine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada deniz suyuna dokunmak çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, alacağı zaferlere ve başarılara da kendisinin bile inanamayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına işaret eder.

Rüyada kar dokunmak kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, işlerin düzgün gideceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Rüyada güvercine dokunmak işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birine dokunmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına yorulur.

Rüyada ayağa dokunmak onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine delalettir.

Rüyada parmakla dokunmak aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments