Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabe duvarına dokunmak

Rüyada kabe duvarına dokunmak

Rüyada kabe duvarına dokunmak elinin bollaşacağına, moralinin yükseleceğine, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, dünya yaşamının da ahiret hayatının da kişinin istediği gibi olacağına, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada kabe duvarına dokunmak gördüyseniz:

  • Mücadele ortamlarında kazanan, ilerleyen veya önemli bir konuda sıçrama yapan taraf olmak için gerekli değişiklikleri yapmalısınız.

Rüyada kabe duvarına dokunmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabeye dokunduğunu görmek bazı radikal kararlar alınacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, rütbe edineceğine rivayet eder.

Rüyada kabeye dokunmak eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kabe duvarı görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabe duvarını öpmek kötü ve zor günler yaşayacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada kabenin duvarını görmek kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadına dokunmak onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada birinin omzuna dokunmak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments