Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzüne dokunmak

Rüyada yüzüne dokunmak

Rüyada yüzüne dokunmak iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, geniş bir ev satın alacağına, ailesini de maddi olarak rahat ettireceğine, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne dokunmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkiniz üretkenliğinizi olumsuz etkileyebilir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin yüzüne dokunmak yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, ömür boyu devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada sevdiğinin yüzüne dokunmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Rüyada yüzüne dokunmak biraz zaman geçmesi gereken haber, araba ya da tarla gibi bir yatırım yapacağına, gönül kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin yüzüne dokunmak eski huzurun yeniden sağlanacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, kararlarını alırken kimseye danışmadan hareket edeceğine delalettir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüze dokunmak hobilerine eğileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments