Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bileklik takmak

Rüyada birine bileklik takmak

Rüyada birine bileklik takmak zevkli ve güzel hale geleceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına, çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, özellikle de geleceğe dair umutların ve hayallerin söneceğine, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yolunun hep açık olacağına, kısmetlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine bileklik takmak gördüyseniz:

  • Aşkta da duygusallığınız devam edebilir.

Rüyada siyah bileklik takmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, işleri büyütme sürecine girileceğine, sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada elmas bileklik takmak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına inanılır.

Rüyada bileklik takmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına işaret eder.

Rüyada altın bileklik takmak rızkın da ömür boyu süreceğine, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işarettir.

Rüyada birine bileklik takmak yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada taşlı bileklik takmak özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, rüya sahibin hayatında meydana gelecek olan radikal değişikliklere, kendisini mutsuz edeceğine tabir olunur.

Rüyada inci bileklik takmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, muradın gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada başkasına bileklik takmak büyük bir sorun oluşacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments