Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taşlı bileklik takmak

Rüyada taşlı bileklik takmak

Rüyada taşlı bileklik takmak yüksek diploma alacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, erken evlilik yapacağına, şansının bahtının açılacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, gelecekle ilgili korkularının, kaygılarının, karamsarlığının, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada taşlı bileklik takmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin başarabileceklerinizi engellemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada taşlı bileklik takmak alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine bileklik takmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, kişinin muradına ereceğine, hayatının kolaylaşacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boncuklu bileklik takmak şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kötüyse düzeleceğine yorulur.

Rüyada altın bileklik takmak seyahatlere katılacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada beyaz bileklik takmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasına bileklik takmak çok büyük paralar kazanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada boncuk bileklik takmak yenisinin başlayacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada mavi bileklik takmak işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments