Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas bileklik takmak

Rüyada elmas bileklik takmak

Rüyada elmas bileklik takmak sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, alınacak kararlar doğrultusunda büyük başarı sağlanacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada elmas bileklik takmak gördüyseniz:

  • Vereceğiniz tepkiler ya da cevaplarla karşınızdaki kişileri şaşırtabilirsiniz.

Rüyada elmas bileklik takmak bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada elmas yüzük takmak üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine inanılır.

Rüyada elmas taç takmak zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, elinin bollaşacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına inanılır.

Rüyada birine bileklik takmak lüksüne de lüks katacağına, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada boncuk bileklik takmak konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada bileklik takmak büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, insanları hak yoluna çağıracağına delalet eder.

Rüyada inci bileklik takmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil bileklik takmak çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments