Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan battaniye görmek

Rüyada yanan battaniye görmek

Rüyada yanan battaniye görmek çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına tabir olunur.

Rüyada yanan battaniye gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada yanan battaniye görmek elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına rivayet eder.

Rüyada birine battaniye örtmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin üstüne battaniye örtmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı battaniye görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, acı tecrübeler edineceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinden battaniye almak iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, dargınların barışacağına tabir olunur.

Rüyada battaniye sarılmak sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin üzerine battaniye örtmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada battaniye çalmak vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin kafasının rahat edeceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments