Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine abdest suyu vermek

Rüyada birine abdest suyu vermek

Rüyada birine abdest suyu vermek gelir kaynaklarının yok olacağına, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işinde terfi alacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, üzüleceğine, ağlayacağına, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine abdest suyu vermek gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları, konsantrasyon eksiklikleri veya şaibeli durumlar ne yapacağınızı şaşırmanıza neden olabilir.

Rüyada abdest suyu vermek rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada akan suyla abdest almak sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, kazancının bol olacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalettir.

Rüyada su olmadan abdest almak uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalet eder.

Rüyada temiz suyla abdest almak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada suyla abdest almak üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına inanılır.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek maddi anlamda güçleneceğine, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına yorulur.

Rüyada tuzlu suyla abdest almak çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine inanılır.

Rüyada abdest almak için su aramak sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments