Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abdest suyu vermek

Rüyada abdest suyu vermek

Rüyada abdest suyu vermek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen rüya sahibinin rızkının da sürekli artacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, anne babaya müjde verileceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işarettir.

Rüyada abdest suyu vermek gördüyseniz:

  • Olayların ortasında kaldığınızı hissederseniz, daha da fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada suyla abdest almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada zemzem suyuyla abdest almak yeni adımlar atacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada abdest alana su dökmek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan rüya sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, hayra ve esenliğe yorulur.

Rüyada abdest alan birine su dökmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada soğuk suyla abdest almak başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, birçok kişinin ekmek yiyeceği bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz suyundan abdest almak düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yapacağı bu büyük hatadan dönmek yerine inatçı bir tutumla devam ederek gelecekte büyük mutsuzluklara neden olacak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada birine abdest suyu dökmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, kazançlı bir işin başına geçirileceğine, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işaret eder.

Rüyada suyun içinde abdest almak kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, hayır işleri yapacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments