Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasına abdest suyu dökmek

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, tüm planların zamanında neticeleneceğine, duaların Allah katında karşılığını bulacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gelirinin de artmayacağına işarettir.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek gördüyseniz:

  • Boşuboşuna ortam gerilebilir.

Rüyada abdest suyu dökmek elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalettir.

Rüyada birine abdest suyu dökmek ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada abdest alana su dökmek çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına yorulur.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek sadaka ya da zekat vereceğine, kırgınlıkların geçeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına yorulur.

Rüyada abdest alan birine su dökmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, modern insanlarla tanışılacağına, güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine rivayet eder.

Rüyada suyu dökmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada halının üstüne su dökmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın eline su dökmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments