Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su olmadan abdest almak

Rüyada su olmadan abdest almak

Rüyada su olmadan abdest almak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, verimi ve başarıyı yakalayacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, bu yüzden bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada su olmadan abdest almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle bir araya gelebilir, keyifli vakit geçirmenize yardım edecek ilerle uğraşabilirsiniz.

Rüyada abdest için su aramak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, kazancın devamlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada abdest almak için su bulamamak büyük sorunlar yaşamadan, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kirli suyla abdest almak çalışma ortamında huzurunun bozulacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde abdest almak çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, istenmeyen olaylar yaşanacağına, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine işaret eder.

Rüyada az suyla abdest almak keyfinin ve huzurunun kaçacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına delalet eder.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalettir.

Rüyada kar suyuyla abdest almak evindeki ve işindeki verimin azalacağına, duygularının ön plana çıkacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suyla abdest almak ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments