Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suyla abdest almak

Rüyada suyla abdest almak

Rüyada suyla abdest almak sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, rüya sahibi hakkında söylenen bazı kötü sözlerin unutulup, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güç ve kudret sahibi olacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine, hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Rüyada birine abdest suyu dökmek canın derdine düşeceğine, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada az suyla abdest almak parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada suyla abdest almak düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, sevdiğine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada abdest suyu içmek yol göstereceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada abdest suyu dökmek kötü haberler alacağına, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet eder.

Rüyada yağmur suyuyla abdest almak büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde abdest almak sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada temiz suyla abdest almak gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments