Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuzlu suyla abdest almak

Rüyada tuzlu suyla abdest almak

Rüyada tuzlu suyla abdest almak iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada tuzlu suyla abdest almak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarının bedelini ödemek zorunda değilsiniz.

Rüyada tuzlu suyla abdest almak atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına alamet etmektedir.

Rüyada tuzlu su içmek ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuzlu su görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalettir.

Rüyada tuzlu su balığı görmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına yorulur.

Rüyada tuzlu deniz suyu görmek küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hem verimi yükselteceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuzlu su içirmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine rivayet eder.

Rüyada tuzlu suya girmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada tuzlu su yutmak çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, eğitimlerinin iyi olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments