Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine abdest suyu dökmek

Rüyada birine abdest suyu dökmek

Rüyada birine abdest suyu dökmek uykusuz geceler yaşanacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, eline geçecek fırsatların kıymetini bilemeyerek onları boşa harcayacağına, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine abdest suyu dökmek gördüyseniz:

  • Ufak tefek gerilimler yaşansa da, kısa sürecek, takılmamalısınız.

Rüyada abdest alana su dökmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, her zaman iyilikleriyle anılacağına işaret eder.

Rüyada birine abdest suyu dökmek sevineceğine, beklediklerini duyacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasına abdest suyu dökmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, imkânların günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada abdest suyu dökmek onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada abdest alan birine su dökmek zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada yanan ateşe su dökmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, huzur bulacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına delalettir.

Rüyada soğuk su dökmek aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada baştan aşağıya su dökmek rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, helal rızka, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments