Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanan ateşe su dökmek

Rüyada yanan ateşe su dökmek

Rüyada yanan ateşe su dökmek yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanan ateşe su dökmek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Rüyada yanan ateşe su dökmek evine huzur ve bereketin geleceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada yanan sobaya su dökmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yanan birine su dökmek yeni bir alışkanlık edinileceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına işaret eder.

Rüyada yanan ateşi suyla söndürmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada kor ateşe su dökmek onların kıymetini bileceğine, hayat içinde çok rahat edeceğine, dilediği gibi yaşayacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına delalettir.

Rüyada ateş su dökmek eğitim hayatında başarı kazanmaya ve ferahlığa çıkmaya, ters giden durumların düzeltileceğine, isteklerin tek tek yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşe su dökmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, işlerin sürekli artacağına alamet etmektedir.

Rüyada ateşte yanan insanlar görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments