Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden su istediğini görmek

Rüyada birinden su istediğini görmek

Rüyada birinden su istediğini görmek siparişlerinin çoğalacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya, zenginlik getirecek adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinden su istediğini gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarınızla bir araya gelebilir, geleceğinize katkısı olacak kişilerle görüşebilirsiniz.

Rüyada ölü birinin su istediğini görmek yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada su istemek gelir kaynaklarının kuruyacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine yorulur.

Rüyada sıcak su istemek zorlukların bu sayede aşılacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinden su istediğini görmek ekmeğinin ve kazancının artacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına delalet etmektedir.

Rüyada soğuk su istemek sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalettir.

Rüyada su içmek istemek hane halkı ile tartışma yaşayacağına, haksızlıkların ortadan kalkacağına, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine işarettir.

Rüyada sevgiliden su istemek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, ilerleyemeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anneden su istemek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments